Testa dina kunskaper och gå vår utbildning!

Här hittar du vår e-utbildning som riktar sig till dig som jobbar inom handeln. Utbildningen består av korta filmer där du får följa trepersoner med olika funktionsnedsättningar. Efter varje film finns frågor att diskutera och uppgifter att lösa. Eftersom det är en del diskussionsfrågor är det bästa om du kan göra utbildningen tillsammans med dina kollegor, men självklart funkar det att göra den på egen hand.

Du kan också testa dina kunskaper om tillgänglighetsfrågor. Testet bygger på de lagkrav på tillgänglighet som finns i Boverkets föreskrift och allmänna råd om enkelt avhjälpta hinder (BFS 2013:9 HIN 3).

Läs mer om tillgänglighetskrav och hur du kan förbättra din butik på konsumentverket.se.

Starta utbildningen nu
Stäng

Vad är detta?

Här kan du enkelt tipsa andra om intressanta saker. DIGG är en sajt där du som inloggad användare kan tipsa och rösta på andras tips. Flest röster hamnar högst upp på sajtens förstasida. FACEBOOK är ett community där du kan dela innehållet med dina vänner. DEL.ICIO.US är en bokmärkessajt där du kan spara länkar som du sedan har tillgång till från vilken internetuppkopplad dator som helst.

Stäng
Stäng